Preskocit navigáciu

Dôstojníčka OS SR vyslaná na plnenie úloh do operácie UNFICYP získala medailu na medzinárodnom bežeckom podujatí


Dôstojníčka OS SR vyslaná na plnenie úloh do operácie UNFICYP získala medailu na medzinárodnom bežeckom podujatí

Poručíčka Lenka Terescsiková, ktorá aktuálne plní úlohy v operácii UNFICYP ako náčelníčka skupiny zabezpečenia proviantným materiálom sa dňa 3. decembra 2017 spolu s ďalšími vojakmi zo Slovenska, Maďarska a Srbska zúčastnila medzinárodného bežeckého podujatia organizovaného športovým klubom Nireas Thriatlon v meste Ayia Napa na Cypre. Toto podujatie sa konalo pri príležitosti ukončenia bežeckej sezóny a bolo spojené s charitou.

Poručíčka Terescsiková sa v behu na 5 km členitým terénom a s časom 25 minút 34 sekúnd umiestnila v medzinárodnej konkurencii na výbornom 3. mieste. Svojim výkonom tak prispela k budovaniu dobrého mena OS SR a celého slovenského kontingentu, ktorý pôsobí na Cypre pod mandátom OSN.


Dôstojníčka OS SR vyslaná na plnenie úloh do operácie UNFICYP získala medailu na medzinárodnom bežeckom podujatíDôstojníčka OS SR vyslaná na plnenie úloh do operácie UNFICYP získala medailu na medzinárodnom bežeckom podujatíDôstojníčka OS SR vyslaná na plnenie úloh do operácie UNFICYP získala medailu na medzinárodnom bežeckom podujatí

Autor: UNFICYP , Foto: UNFICYP - Dátum: 07.12.2017
Čítanosť: 5096
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share