Preskocit navigáciu

Príslušníci vzdušných síl na charitatívnom turnaji


Príslušníci vzdušných síl na charitatívnom turnaji

Každoročne koncom roka v decembri, sa v Aréne Poprad koná charitatívny Turnaj zložiek Integrovaného záchranného systému vo futsale, a inak tomu nebolo inak ani v roku 2017, keď turnaj mal už svoj 6. ročník dňa 9. decembra 2017.

Vzdušné sily OS SR reprezentovalo družstvo príslušníkov padákovej, záchrannej a výsadkovej služby zo všetkých leteckých zväzkov (SAR). December je čas zázrakov, a tak po čertovských súbojoch a zázračných zákrokoch brankárov sa víťazom mohlo stať len jedno družstvo a len nepriazňou osudu sa ním nestalo naše družstvo SAR, keď do finále nepostúpilo len po nekonečnom penaltovom rozstrele. Súboj o tretie miesto s prehľadom vyhralo a stalo sa tak po prvýkrát za 6 ročníkov družstvom medzi ocenenými, keď celkovým víťazom sa stalo, družstvo Obvodného oddelenia Policajného zboru zo Spišskej Belej. Na umocnenie smolnej úspešnosti bol najlepším brankárom turnaja vyhlásený náš brankár rotmajster Marián Piffko z dk Kuchyňa, ktorý svojimi čarovnými zákrokmi priam ničil súperov a zároveň zaujal aj organizátorov tak, že prakticky nemal v súťaži konkurenciu.

Záver turnaja vyhodnotil riaditeľ občianskeho združenia „Záchrana“ František Majerský slovami: „Ste skvelí ľudia, ktorí dokázali cez dobré srdce a pohyb po ihrisku rozžiariť oči jedného nepohyblivého dieťaťa, keďže vyzbieraných 660,- € od vás putuje do rúk jeho mamičke. ĎAKUJEM Vám všetkým a teším sa na ďalší ročník, ktorý má nárok zmierniť útrapy ďalšieho nešťastného osudu dieťaťa.“         


1111

Autor: mjr. Evald Čermák , Foto: vvzs - Dátum: 14.12.2017
Čítanosť: 4715
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share