Preskocit navigáciu

Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl


Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl

Pôsobenie žien, či už profesionálnych vojačiek alebo civilných zamestnankýň, má v pracovných kolektívoch v podmienkach ozbrojených síl svoje pevné miesto. Pozvanie veliteľa vzdušných síl generálmajora Ľubomíra Svobodu na spoločenské stretnutie pri príležitosti sviatku žien, prijali 8. marca 2018 viac než štyri desiatky vojačiek a zamestnankýň veliteľstva vzdušných síl vo Zvolene.

Generálmajor Svoboda poukázal vo svojom príhovore v priestoroch spoločenského klubu veliteľstva na históriu tohto sviatku, na jeho spojenie s postupným presadzovaním práv žien a zdôraznil súčasné kvalitné podmienky práce žien, ktoré im pomáhajú plniť nie vždy jednoduché úlohy, osobitne v podmienkach vzdušných síl.

Spoločenské stretnutie sa nieslo v tónoch hudby v podaní študentov ZUŠ Zvolen a klaviristu Vojenskej hudby Banská Bystrica.


Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl  Ženy oslávili svoj sviatok aj vo veliteľstve vzdušných síl

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 08.03.2018
Čítanosť: 5507
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share