Preskocit navigáciu

ORDINÁR OS A OZ SR BISKUP MONS. FRANTIŠEK RÁBEK NA NÁVŠTEVE KRÍDLA V PREŠOVE


ORDINÁR OS A OZ SR BISKUP MONS. FRANTIŠEK RÁBEK NA NÁVŠTEVE KRÍDLA V PREŠOVE

Dňa 25. septembra 2009 veliteľ Vrtuľníkového krídla v Prešove plukovník gšt. Miroslav Korba prijal návštevu ordinára OS a OZ SR biskupa Mons. Františka Rábka ako aj generálneho vikára plk. Mons. Mgr. Františka POČUREKA.
Úvodom pastoračnej návštevy bola Ordinárom OS a OZ SR biskupom Mons. Rábkom slúžená svätá omša a taktiež bola vo VU 6335 zriadená vojenská farnosť. Po stretnutí ordinára s profesionálnymi vojakmi a zamestnancami nasledovala návšteva veliteľa krídla v ktorej priblížil cirkevným hodnostárom informácie o hlavných úlohách, ktoré krídlo plní, leteckom výcviku a taktiež o participácii krídla v misiách NATO, EU a taktiež UN.
V závere návštevy veliteľ krídla vyjadril svoju spokojnosť a skvelú spoluprácu s činnosťou Duchovnej služby a potvrdil jej všestrannú podporu a pomoc.


ORDINÁR OS A OZ SR BISKUP MONS. FRANTIŠEK RÁBEK NA NÁVŠTEVE KRÍDLA V PREŠOVEORDINÁR OS A OZ SR BISKUP MONS. FRANTIŠEK RÁBEK NA NÁVŠTEVE KRÍDLA V PREŠOVEORDINÁR OS A OZ SR BISKUP MONS. FRANTIŠEK RÁBEK NA NÁVŠTEVE KRÍDLA V PREŠOVE

Autor: por. Ján DOBÁL , Foto: por. Ján DOBÁL - Dátum: 30.09.2009
Čítanosť: 16855
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share