Deň otvorených dverí v plrb Nitra


Deň otvorených dverí v plrb Nitra

Protilietadlová raketová brigáda v Nitre pripravila v piatok 1. júna pri príležitosti Medzinárodného dňa detí  Deň otvorených dverí v kasárňach pod Zoborom. S prácou vojakov, policajtov a hasičov sa prišlo oboznámiť  približne 850 detí Nitrianskeho kraja.

Bohatý program odštartoval prelet dopravného lietadla L-410. Pre návštevníkov  boli v priestoroch nástupiska pripravené  statické ukážky techniky, spojovacích prostriedkov plrb, ukážky ručných zbraní PrV, zdravotníckej prvej pomoci PrV na bojisku. Pre najmenších účastníkov boli pripravené sprievodné aktivity spojené so súťažami, maľovaním na tvár, starší mali možnosť  vyskúšať ochrannú masku, nosný modulárny systém PrV a streľbu zo vzduchovky.  

Príslušníci KR PZ v Nitre si pre návštevníkov plrb pripravili dynamickú ukážku  vrtuľníka so zaistením páchateľa a ukážky činnosti kynológov. Príslušníci HaZZ Nitra a vojenský policajti doplnili výbornú atmosféru zvukovým ladením svojich sirén a hasiči osviežili najodvážnejších. Vytrvalci, ktorí  sa dočkali záveru  sa mohli povoziť na terénnych autách klubu OZ Jeep klub Slovakia.


Deň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb NitraDeň otvorených dverí v plrb Nitra

Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 05.06.2018
Čítanosť: 2904
Verzia pre tlač

Skočiť na menu