Preskocit navigáciu

Posádkový ples plrb Nitra


Posádkový ples plrb Nitra

Prvé mesiace roka sú už tradične obdobím fašiangov a plesov. Nie je to inak ani tohto roku. 5. februára 2010 sa po necelom roku opäť konal v Agroinštitúte ples veliteľa posádky Nitra, ktorý už tradične zorganizovali príslušníci protilietadlovej raketovej brigády.
Po úvodných vystúpeniach detského tanečného súboru „TALENTÍČEK“ z Nitry a Vojenského folklórneho súboru „JÁNOŠÍK“ zo Zvolena ples slávnostne otvoril veliteľ plrb plk. Ing. Vladimír KOVÁČ. Všetkým zúčastneným zaželal príjemnú zábavu a ničím nerušený pohodový večer strávený v spoločnosti svojich partnerov, priateľov a známych. Zároveň poďakoval životným partnerom a rodinným príslušníkom PrV za vytváranie pevného rodinného zázemia, podporu, ústretovosť, chápanie ťažkostí a zložitostí výkonu profesionálnej služby.
Medzi pozvanými hosťami nechýbali náčelník štábu podpory operácií GŠ OS SR genmjr. Ing. Peter VOJTEK, zástupca veliteľa Vzdušných síl OS SR brig. generál Ing. Ľubomír SVOBODA, veliteľ Zmiešaného krídla generála Otta Smika plk. Ing. Jozef DOBROTKA. Slávnostnú mozaiku pozvaných hostí mal dotvárať NGŠ OS SR generál Ing. Ľubomír BULÍK CSc., ktorému však pracovné povinnosti mimo územia SR nedovolili zúčastniť sa plesu.
Výborná hudba, elegancia a šarm prítomných dám ako aj bohatá tombola prispeli už k tradične skvelej nálade od prvých minút tohto podujatia. Ples sa i tento raz stal významnou spoločenskou udalosťou nie len pre profesionálnych vojakov, výsluhových dôchodcov a zamestnancov posádky, ale aj pre širokú verejnosť. Bol miestom príjemného stretnutia ľudí, ktorí si majú čo povedať, pri tónoch hudby a pohári dobrého vína a dokážu sa zabávať až do ranných hodín.
Je dobré, ak sa aj v tejto hektickej dobe občas zastaví čas na milé stretnutie. Je dobré, ak si ľudia stále majú čo povedať. Ak ČLOVEK stretne ČLOVEKA.
S touto myšlienkou sa tešíme na ples nadchádzajúcej sezóny.


ples NRples NRples NRples NRples NRples NRples NRples NRPles NRPles NRPles NRPles NRPles NRPles NRPles NRPles NRPles NRPles NR

Autor: šbnrtm. Štrfan HUSÁR , Foto: šbnrtm. Štrfan HUSÁR - Dátum: 08.02.2010
Čítanosť: 106686
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share