Preskocit navigáciu

17. Reprezentačný ples dk Kuchyňa


17. Reprezentačný ples dk Kuchyňa

Dôkazom, že letectvo, letci a profesionálni vojaci sú jedna veľká rodina bol nepochybne aj tento 17. reprezentačný letecký ples Dopravného krídla gen. M. R. Štefánika v Kuchyni. Ples slávnostne otvoril veliteľ plk. gšt. Ing. Jozef Takács a poprial hosťom príjemnú zábavu.
Pozvanie na túto skvelú akciu, medzi inými, prijal veliteľ VzS generálmajor Juraj Baránek, letecký pridelenec obrany USA podplukovník Leonard Grassleyi, primátor Malaciek Jozef Ondrejka, prvý slovenský kozmonaut Ivan Bella a ďalší významní hostia.
Ples začal úvodným valčíkom, pokračoval predstavením vojenského súboru Jánošík a jednotlivé čísla boli popretkávané vystúpeniami umelcov Zuzany Maďarovej a Petra Kozela.
Úderom polnoci sa začala losovať tombola plná krásnych a zaujímavých cien a pri troche šťastia si každý mohol priniesť domov okrem spomienok aj peknú cenu.Tanec a zábava pokračovali do skorých ranných hodín.
„Tento Váš ples, bol ples so srdcom“, to boli slová jedného z prítomných hostí, čo svedčilo o výbornej atmosfére a spokojnosti.
Veríme, že toto spoločenské podujatie naplnilo všetky očakávania a dúfame, že si nenecháte ujsť ani 18. letecký ples v roku 2011.



plesplesplesplesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPlesPles

Autor: por. Ing. Zuzana Mitríková , Foto: Peter Gallo - Dátum: 08.02.2010
Čítanosť: 15160
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share