Preskocit navigáciu

Inšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORT


Inšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORT
     V závere cvičenia Combined Effort ktoré sa uskutočnilo v Centre výcviku Lešť sa uskutočnil inšpekčný deň sloveských a poľských generálov. Náčelník GŠ OS SR generál Daniel Zmeko spoločne s náčelníkom GŠ Poľska generálom Rajmundom Andrzejczakom skontrolovali priebeh cvičenia na Lešti.
     Cvičenie protivzdušnej obrany nasadené systémy si v reálnych podmienkach preverili interoperabilitu v spoločnom zoskupení ozbrojených síl SR a Poľska. Počas cvičenia operačné situácie dotvárali prvky pozemných a špeciálnych síl a aj jednotky prieskumu a elektronického boja.
     V závere návštevy si generáli mali možnosť prehliadnuť techniku pozemných síl v priestore Kobyla.

Inšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORTInšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORTInšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORTInšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORTInšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORTInšpekčný deň slovenských a poľských generálov na Lešti počas cvičenia COMBINED EFFORT

Autor: PhDr. Peter Tischler - CV Lešť , Foto: autor - Dátum: 14.05.2021
Čítanosť: 2055
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share