Preskocit navigáciu

„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove


„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove

V rámci projektu „Nájdi si svoj domov“, si príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR dňa           10. augusta pripravili športový program pre deti z Centra detí a rodiny v Bernolákove. Po predchádzajúcom stretnutí v mesiaci júl, už boli na nás deti z centra pripravené skorším budíčkom. Začali sme vojenskou rozcvičkou pod vedením čatára Stanislava Štrbavého spolu so slobodníkom Erikom Kuľhavým. Pokračovali sme zdolaním prekážkovej dráhy, ktorú rotný Martin Benčo a slobodník Juraj Mažgut vylepšili o ďalšie náročné prvky, ktoré museli deti za ich pomoci prekonávať. „Rambo“ dráha mala veľký úspech a deti si ju s radosťou vyskúšali niekoľkokrát. Chlapci mali záujem o tréning na hrazde a dievčatá chceli hrať prehadzovanú. Deti sa rozdelili na skupiny, hral sa aj basketbal pod vedením rotného Zdenka Pehaniča a futbal s čatárom Mariánom Simanom. Aj v tak náročnom dni, keď teplota vystúpila na 33C si chceli deti zmerať sily v behu na 60 metrov. Najmenšie deti si zobral na starosť desiatnik Branislav Močko a čítal si s nimi rozprávky. Aktivitu moderovala a viedla kapitánka Andrea Šantorová.

Niektoré z detí, ktoré sme spoznali pri predchádzajúcom stretnutí sa prišli s nami pre odchodom na letné tábory pozdraviť, čo nás veľmi potešilo, že sa na stretnutie s nami tešili.

Ďakujeme oddeleniu marketingu MO SR za pomoc pri zorganizovaní tohto podujatia, zapožičaním materiálu a darovaním propagačného materiálu pre deti.


„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: kpt. Ing. Andrea Šantorová - Dátum: 10.08.2020
Čítanosť: 2829
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share