Preskocit navigáciu

Náčelník štábu ZaSKIS odchádza do zálohy


Náčelník štábu ZaSKIS odchádza do zálohy

Pri príležitosti skončenia služobného pomeru profesionálneho vojaka sa 25. marca v Trenčíne uskutočnila rozlúčka s náčelníkom štábu Základne stacionárnych komunikačných a informačných systémov (ZaSKIS) podplukovníkom Danielom Matúšom pred jeho odchodom z ozbrojených síl.
Slávnostná rozlúčka sa konala za účasti veliteľa útvaru plukovníka Ľubomíra Gacka, zástupcu veliteľa podplukovníka Alberta Vajányiho a príslušníkov ZaSKIS.
Po úvodných slovách veliteľa sa podplukovník Matúš oboznámil s personálnym rozkazom o ukončení služobného pomeru. Vo svojom príhovore odchádzajúci náčelník štábu podplukovník Daniel Matúš povedal: „Pre každého človeka je ťažké rozhodnúť sa odísť, ešte ťažšie je rozhodnúť sa odísť v pravý čas. Ja odchádzam do zálohy po 33 rokoch strávených vo vojenskej rovnošate a po 29 rokoch služby profesionálneho vojaka. Aj keď nie všetko sa mi podarilo na sto percent, som presvedčený, že vo všetkých zastávaných funkciách som obstál so cťou.“ Na záver príhovoru poďakoval za spoluprácu a podporu, vďaka ktorej mohol plniť povinnosti vyplývajúce z funkcií, ktoré počas svojej vojenskej kariéry zastával a do budúcnosti zaželal všetkým prítomným pevné zdravie, šťastie, veľa osobných i pracovných úspechov.
Veliteľ plukovník Ľubomír Gacko na záver zhromaždenia poďakoval podplukovníkovi Danielovi Matúšovi za jeho dlhoročnú, kvalitnú a obetavú prácu v prospech útvaru a rezortu obrany.


gggh

Autor: ZaSKIS , Foto: ZaSKIS - Dátum: 26.03.2013
Čítanosť: 14172
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share