Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Vyhlásenie o prístupnosti

Obnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovať


Obnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovať
Veliteľ slovenského kontingentu v súvislosti s eskaláciou napätia vo Wida Fari prijal viacero opatrení na stabilizovanie bezpečnostnej situácie v tejto provincii. K stabilite prispieva aj výsledok rokovaní s mimovládnymi a humanitárnymi organizáciami, ktoré v oblasti vykonávajú činnosti významné pre miestne obyvateľstvo.

Príslušníci CIMIC dnes vykonali dohovor so starostkou Senohradu o výpomoci, ktorá pomôže k zlepšeniu životnej úrovne obyvateľov tejto alfaladskej obce. Príslušníci slovenského kontingentu v pondelok ráno začali práce na obnove hlavnej komunikácie, ktorá spája rodiny žijúce v ťažko dostupnej oblasti so zvyškom obce Senohrad.  Táto odľahlá oblasť by sa mohla stať útočiskom militantných skupín, a práve obnova tejto komunikácie prispeje k zvýšeniu bezpečnosti v tejto oblasti. Prístupová cesta umožní aj jednotkám spojeneckých síl ľahší  prístup monitorovaniu tejto oblasti v období dažďov.

Hlavným cieľom obnovy cestnej komunikácie je zvýšenie prílivu finančných investícií a celkové zlepšenie životnej úrovne lokálneho obyvateľstva.  

Obnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovaťObnovovanie viery a nádeje sa začína zlepšovať

Autor: PIO , Foto: PIO - Dátum: 18.10.2010
Čítanosť: 23194
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share