Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Máj 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Vyhlásenie o prístupnosti

„Je to srdce, ktoré rozdáva...“


„Je to srdce, ktoré rozdáva...“
Veľa vecí, ktorým venujeme čas, je nepodstatných. Až keď hlboko prežijeme nejaký skutočne silný zážitok, spoznáme, čo sú pravé hodnoty, a na čom v živote naozaj záleží. Vtedy si uvedomíme, že mnohé naše problémy a starosti, ktorým prikladáme veľkú dôležitosť, sú malicherné. Nech už je pohnútka, pre ktorú sa človek rozhodne počas vianočných sviatkov pomáhať iným akákoľvek, podstatné je že má snahu spraviť niečo pre dobro veci.
Svätý Mikuláš s darčekmi sa pri svojej každoročnej púti 5. decembra 2012 zastavil aj v Domove sociálnych služieb v Pastuchove, kde pozdravil všetkých obyvateľov. Tí ho privítali spevom a tancom na vianočnú pieseň „Každý deň budú vraj Vianoce“. Za odmenu pomocníci sv. Mikuláša – anjel a príslušníci Dopravného práporu Hlohovec, odovzdaličokoládových Mikulášov každému klientovi domova a voňavé vianočné sviečky. I tak tým najkrajším darčekom pre hendikepovaných ľudí je určite to, že si na nich niekto spomenie. Pani riaditeľke Mgr. GRZNÁROVEJ odovzdala zástupkyňa veliteľa mjr. Ing. Zuzana KRAUSHUBEROVÁ symbolický šek v hodnote 370 eur, ktoré boli vyzbierané medzi príslušníkmi Dopravného práporu počas vyhlásenej dobrovoľnej finančnej zbierky. Každému, kto prispel, patrí veľká vďaka. 
Pani riaditeľka nás počas návštevy zaviedla do miestnosti s hydraulickou vaňou a porozprávala nám, na čo všetko sa bude využívať a ako veľmi uľahčí prácu personálu, tiež nám ukázala nové plastové okná, ktoré sa podarilo v tomto roku vymeniť, čo výrazne zlepšilo podmienky pre klientov.
Vo všetkých priestoroch domova dýchala vianočná atmosféra, ktorá by mala byť spojená s radosťou a šťastím, ku ktorej sme radi prispeli aj my. Želáme, aby radosť a šťastie v domove zotrvali nielen počas Vianoc, ale aj počas celého roka.

„Je to srdce, ktoré rozdáva...“„Je to srdce, ktoré rozdáva...“„Je to srdce, ktoré rozdáva...“„Je to srdce, ktoré rozdáva...“

Autor: des. Radka Koncová, Mgr. Janka Žáková , Foto: des. Radka Koncová - Dátum: 07.12.2012
Čítanosť: 11559
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share