Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Máj 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Vyhlásenie o prístupnosti

Mikulášska nádielka v posádke Hlohovec


Mikulášska nádielka v posádke Hlohovec
Popoludní 5. decembra 2013 v Dopravnom prápore Hlohovec uvítali nezvyčajnú návštevu. Nakoľko koniec roka sa neodvratne blíži a s tým aj súvisiace plnenie stanovených úloh, pracovný zhon nás častokrát pohltí natoľko, že zabúdame na drobné radosti. Preto sa veliteľka Dopravného práporu podplukovníčka Zuzana Kraushuberová spolu s veliteľom Multifunčkného práporu podplukovníkom Marošom Murárikom rozhodli na chvíľu zastaviť, potešiť svojich najbližších a vnímať vianočnú atmosféru blížiacich sa sviatkov.Keďže sa blížil sviatok sv. Mikuláša, príslušníci Dopravného práporu pripravili pre svoje deti malé prekvapenie, zábavné posádkove podujatie spojené s príchodom svätého Mikuláša so sladkou nádielkou.
Posádkový klub sa už dlhé hodiny pred avizovaným začiatkom zaplnil našimi najmenšími. Počas dňa netrpezlivo čakali na jeho príchod, kreslili pre neho vianočné pozdravy a vianočné obrázky.  Úderom štrnástej hodiny medzi deti končene zavítal v sprievode milého anjela. Deti si pre Mikuláša pripravili malý program, kedy mu odovzdali svoje maľované pozdravy. Ďalšie chvíle patrili Mikulášovi a anjelikovi.  Keďže deti boli počas celého roka veľmi poslušné a robili svojim rodičom len radosť, pre každého mal Mikuláš darček, ktorý na záver programu spoločne so svojim pomocníkom všetkým prítomným deťom porozdával. Tohtoročné stretnutie s Mikulášom organizátori pripravili s jediným cieľom a to potešiť srdiečka našich detí mikulášskou atmosférou a sladkými darčekmi.

Mikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke HlohovecMikulášska nádielka v posádke Hlohovec

Autor: Mgr. Janka Žáková , Foto: kpt. Alena Kačalová - Dátum: 10.12.2013
Čítanosť: 4700
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share