Preskocit navigáciu

Vojenská rada riaditeľa VP za účasti biskupa - ordinára F. RÁBEKA


Vojenská rada riaditeľa VP za účasti biskupa - ordinára F. RÁBEKA

V súlade s ročným plánom činností na rok 2015 sa v stredu 9. decembra 2015 v priestoroch Odboru podpory policajného výkonu VP Trenčín uskutočnila Vojenská rada riaditeľa za účasti všetkých hlavných funkcionárov.

Po vyhodnotení splnenia úloh jednotlivými riaditeľmi odborov a vedúcimi oddelení, počas záverečnej diskusie, poctil všetkých zúčastnených svojou prítomnosťou aj diecézny biskup – vojenský ordinár OS a OZ SR Mons. František RÁBEK, ktorému riaditeľ VP pri tejto príležitosti a na znak vďaky udelil plaketu Vojenskej polície.

Mons. František RÁBEK zaujal prítomných svojim príhovorom. Vysvetlil, aké dôležité je postavenie dnešnej cirkvi predovšetkým v ozbrojených silách. Práve vojaci a zamestnanci rezortu obrany predstavujú osobitnú vrstvu veriacich vzhľadom na ich špecifické plnenie úloh. Z týchto dôvodov boli vytvorené cirkevné štruktúry v rezorte a naplnili očakávania inej formy duchovnej služby, ktorá má svoje vážne, nezastupiteľné a dôležité miesto.

V závere príhovoru odovzdal prítomným Pastiersky list ordinára OS a OZ, požehnal prítomným, poprial príjemné a spokojné prežitie vianočných a novoročných sviatkov všetkým príslušníkom Vojenskej polície.


Vojenská rada riaditeľa VP za účasti biskupa - ordinára F. RÁBEKAVojenská rada riaditeľa VP za účasti biskupa - ordinára F. RÁBEKAVojenská rada riaditeľa VP za účasti biskupa - ordinára F. RÁBEKAVojenská rada riaditeľa VP za účasti biskupa - ordinára F. RÁBEKA

Autor: Vojenská polícia - Dátum: 09.12.2015
Čítanosť: 7927
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share