Preskocit navigáciu

Zbierka šatstva a hračiek


Zbierka šatstva a hračiek

Veliteľ Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Andrej Tvrdoň podporil zbierku obnoseného šatstva, hračiek, drogérie a potravín pre občianske združenie „Inšpirujme svet“. Zbierku organizovala príslušníka ČS PSR slobodníčka Monika Kováčiková. V tomto roku sa nám opätovne podarilo vyzbierať množstvo potrieb pre sociálne odkázané rodiny. Z vyzbieraných finančných prostriedkov sa podarilo nakúpiť potraviny a drogériu v hodnote 440 eur. Okrem základných potrieb sa nakúpilo 20 školských tašiek a peračníkov. V rámci zbierky sa darovala aj finančná čiastka 255 eur, ktorá je určená na kúpu bicykla pre dievča, ktoré odprevádza svoju mladšiu sestru do školy.

Zbierku prišiel osobne prevziať štatutár nadácie „Pomoc“ a Občianskeho združenia „Inšpirujme svet“, Mgr. Marcel Filaga, ktorý sa na slávnostnom nástupe poďakoval všetkým príslušníkom Čestnej stráže prezidenta SR za záujem zo strany príslušníkov ČS PSR pomáhať sociálne slabším rodinám s deťmi.


Zbierka šatstva a hračiekZbierka šatstva a hračiekZbierka šatstva a hračiekZbierka šatstva a hračiekZbierka šatstva a hračiekZbierka šatstva a hračiek

Autor: mjr. Ing. Andrea Šantorová , Foto: čat. Marián Siman - Dátum: 12.12.2022
Čítanosť: 1854
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share