Preskocit navigáciu

IV. ročník Memoriálu poručíka Dušana Paľucha


IV. ročník Memoriálu poručíka Dušana Paľucha

Príslušníci Vrtuľníkového krídla generálplukovníka Jána Ambruša v Prešove si IV. ročníkom Memoriálu poručíka Dušana Paľucha pripomenuli pamiatku svojho kolegu, ktorý tragicky zahynul pri páde lietadla An – 24 v roku 2006.
Memoriál zorganizovali členovia streleckého oddielu z prešovského krídla a uskutočnil sa v dňoch 29.- 30. júna 2010 na strelnici Condor v Prešove pod záštitou veliteľa krídla plukovníka Miroslava Korbu.
Zástupca veliteľa krídla podplukovník Július Posluch súťaž, za prítomnosti rodinných príbuzných poručíka Dušana Paľucha, príhovorom otvoril a minútou ticha si všetci uctili pamiatku zosnulých príslušníkov OS SR. Riaditeľom podujatia bol náčelník logistiky krídla major Teodor Fekete.
Súťažilo sa v praktickej streľbe podľa pravidiel IPSC. Bolo pripravených šesť streleckých parkúrov, pričom v rámci jedného parkúru bola vedená sreľba z krátkej aj dlhej zbrane. Súťaže sa zúčastnilo 77 strelcov – príslušníkov vojenských útvarov ozbrojených síl SR, Vojenskej polície, Colnej správy a tiež príslušníkov pozvaných zložiek Ministerstva vnútra.
Výsledky jednotlivci:
1. mjr. Mgr. Ľubomír Stanko – Policajný pohotovostný útvar Prešov
2. rtn. Vladimír Fecura – Vojenská polícia Prešov
3. kpt. Ing. Ondrej Pupala – Zmiešané krídlo Sliač
Výsledky tímy:
1. Policajný pohotovostný útvar Prešov
2. Zmiešané krídlo Sliač
3. Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku Lešť


memorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorialmemorial

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 01.07.2010
Čítanosť: 20697
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share