Preskocit navigáciu

Veľkonočná kvapka krvi v plrb Nitra


Veľkonočná kvapka krvi v plrb Nitra

Aj pred Veľkonočnými sviatkami sa našlo 45 šľachetných sŕdc, ktoré neváhali a dobrovoľne darovali najcennejšiu tekutinu, ktorá pomáha zachraňovať to najcennejšie čo máme a to sú naše životy.
Príslušníci obväziska protilietadlovej raketovej brigády Nitra v súčinnosti s mobilnou odberovou jednotku NTS SR Nové Zámky zorganizovali dňa 19. apríla 2011 Veľkonočnú kvapku krvi. Vďaka kvalitnej spolupráci s mobilnou odberovou jednotkou Národnej transfúznej stanice a informovanosti obväziska má darovanie krvi v tejto brigáde dlhoročnú tradíciu. Stále viac profesionálnych vojakov ako aj civilných zamestnancov takto nachádza cestu ako pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú. Sú to anonymní hrdinovia každodenného života o menách ktorých zachránení ani netušia, ale mnohokrát im vďačia za život.
Sme hrdí na našich príslušníkov a zamestnancov za to, že obeta a pomoc druhým im nie je cudzia. Preto je veľmi potrebné si týchto nepoznaných hrdinov uctiť pre nás tým najjednoduchším slovom „Ďakujeme“.


Veľkonočná kvapka krvi v plrb NitraVeľkonočná kvapka krvi v plrb NitraVeľkonočná kvapka krvi v plrb NitraVeľkonočná kvapka krvi v plrb Nitra

Autor: por. Pavol Šrámek , Foto: rtn. Jozef Járek - Dátum: 20.04.2011
Čítanosť: 12713
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share