Preskocit navigáciu

Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4


Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4

„Ste Sektor, na ktorý sa môžem vždy spoľahnúť!“- týmito slovami vyhodnotil dňa 6. júna 2011 svoju inšpekciu hlavný veliteľ jednotiek UNFICYP generálmajor Chao Liu.

 

Inšpekcia bola zameraná na pripravenosť plniť operačné úlohy v priestore zodpovednosti Sektoru 4. Veliteľ jednotiek UNFICYP skontroloval všetkych pozície, kde vykonávajú činnosť profesionáli Sektoru 4. Nevynechal ani mesto duchov Varoshu, pútnické miesto - kostol Aya Marína, ktorý sa nachádza v nárazníkovej zóne. Počas inšpekcie bola preverená aj pripravenosť jednotky sektorovej rezervy a pripravenosť v jednotlivých oblastiach na plnenie operačných úloh. Styční dôstojníci (MOLO – Military Observer Liaison Officer), informovali generálmajora Chao Liu o úlohách súvisiacich so zabezpečovaním vyjednávania s jednotkami opozičných síl na úrovni styčných dôstojníkov. 

 

Veliteľ jednotiek UNFICYP poďakoval veliteľovi Sektoru 4 podplukovníkovi Voštiarovi a všetkým dôstojníkom, poddôstojníkom a vojakom za vynikajúco odvedenú prácu, za každodennú podporu a vykonávanie úloh podľa mandátu misie, realizáciu zámeru a priorít veliteľstva misie v Sektore 4.


Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4Hlavný veliteľ UNFICYP na inšpekcii v Sektore 4

Autor: kpt. Elemír Farkaš , Foto: rtm. Radovan Hvišť - Dátum: 07.06.2011
Čítanosť: 16978
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share