Preskocit navigáciu

Nitrianski rakeťáci vymenili maskáče za obleky


Nitrianski rakeťáci vymenili maskáče za obleky

Jedným z najpríznačnejších období roka pre radosť, zábavu a dobrú náladu je obdobie fašiangov. Aj preto sa v piatok, 17. februára 2012, na pôde Parku kultúry a oddychu v Nitre stretli sympatizanti, zamestnanci a profesionálni vojaci nitrianskej Protilietadlovej raketovej brigády na ďalšom ročníku reprezentačného plesu. Tento rok prijali pozvanie na ples náčelník generálneho štábu OS SR generálmajor Peter VOJTEK a náčelník štábu strategického plánovania a rozvoja spôsobilosti GŠ OS SR brigádny generál Ľubomír SVOBODA.

Úvodné tóny valčíku odzneli a slova sa ujal veliteľ brigády plukovník Vladimír KOVÁČ slovami: „Začiatok každého kalendárneho roka je zároveň začiatkom plesovej sezóny. Som veľmi rád, že sa po roku opäť s presnosťou či rozdielom jedného týždňa stretávame v starobylej Nitre aj my na už tradičnom plese plrb. Som poctený vašou prítomnosťou a samozrejme potešený tým, že vďaka naším organizátorom, ale určite aj vďaka Vám, dlhoročným priaznivcom tohto plesu, sa po roku opäť podarilo pripraviť a zorganizovať toto nádherné spoločenské podujatie.“ A po svojom príhovore prípitkom slávnostne otvoril tohoročný ples.

Jedinečná atmosféra bola dotvorená noblesným stolovaním a nádherným aranžmánom priestorov, ladeným bielou a modrou farbou, ktoré symbolizujú príslušnosť našej brigády k vzdušným silám. Bohatý tanečný program v podaní tanečníkov Akadémie tanca z Nitry vtipne doplnila humorno-spevácka skupina MRCHANE. Program plesu bol zavŕšený neodmysliteľnou polnočnou tombolou ktorej prvého výhercu vyžreboval NGŠ OS SR generálmajor Peter VOJTEK. Tanečný parket bol celý večer plne obsadený tancujúcimi pármi až do ranných hodín. Hostia si domov odnášali pozitívne dojmy, milé spomienky, niektorí možno aj otlaky od tanca no a niektorí šťastlivci aj hodnotné ceny z tomboly.

Príjemne naladená spoločnosť, výborná hudba, elegancia a šarm prítomných dám – takto možno niekoľkými slovami zhrnúť nezabudnuteľný piatkový večer. Tohoročný reprezentačný ples veliteľa nitrianskej posádky sa opäť stal miestom príjemného stretnutia ľudí, ktorí si majú čo povedať a dokážu sa uvoľnene zabávať. Veríme, že pozitíva nádherného spoločenského podujatia sa opäť stali impulzom pre nové stretnutie aj v ďalšej plesovej sezóne roku 2013.

http://www.vvzs.mil.sk/4086/fotogaleria.php?album=791




Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 21.02.2012
Čítanosť: 11599
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share