Preskocit navigáciu

II. ročník turnaja MiG CUP v ľadovom hokeji


II. ročník turnaja MiG CUP v ľadovom hokeji

Zimný štadión vo Zvolene bol v dňoch 23.- 24. februára 2012 miestom konania hokejového turnaja vojenských útvarov OS SR „MiG CUP 2012“, ktorého usporiadateľom bolo zmiešané krídlo Sliač.

Podplukovník Roman Poláček vyslovil nádej na úspešný a bezproblémový priebeh tohto priateľského športového súperenia a poprial všetkým účastníkom veľa šťastia. Symbolickým buly slávnostne zahájil prvý zápas medzi obhajcom minuloročného titulu zmiešaným krídlom Sliač a vrtuľníkových krídlom Prešov. S veľkým nasadením sa bojovalo od prvých sekúnd, kedy padol už aj prvý gól. Celý turnaj sa niesol v duchu neskrývaného odhodlania zvíťaziť, čo však bolo dopriate len mužstvu z Prešova.

Napriek snahe a viditeľnej chuti skončilo sliačske mužstvo na treťom mieste za mužstvom zo zmiešaného mechanického práporu Trebišov. Za najlepšieho hráča bol vyhlásený des. Marián Karch práve z uvedeného práporu a najlepším mužom v bráne bol ppráp. Marián Kall z Prešova.

Najdôležitejším odkazom tohto stretnutia pre týchto mužov bola radosť z podaných výkonov, ktorá ich vďaka športu spojila.


1111222233

Autor: Petra Bélová , Foto: kpt. Mário Malatinec, Petra Bélová - Dátum: 28.02.2012
Čítanosť: 12024
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share