Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Máj 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Vyhlásenie o prístupnosti

Predvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v Pastuchove


Predvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v Pastuchove
Medzi najkrajšiu a najvýznamnejšiu tradíciu Dopravného práporu Hlohovec určite patrí Mikulášska návšteva príslušníkov Dopravného práporu v Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých v Pastuchove. Dňa 9. decembra 2013 sa príslušníci Dopravného práporu  stretli s klientmi Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých a spoločne privítali návštevu svätého Mikuláša. Charizmatický Mikuláš zblížil ľudské srdcia, vyčaril radosť a úsmev na tvárach našich priateľov a spolu so svojimi pomocníkmi, anjelom a profesionálnymi vojakmi Dopravného práporu odovzdali každému sladký darček.
 
Veliteľka práporu podplukovníčka Zuzana Kraushuberová zároveň odovzdala pani riaditeľke Márii Grznárovej symbolický šek v hodnote 500eur, ktoré vyzbierali príslušníci počas vyhlásenej dobrovoľnej finančnej zbierky. Všetkým darcom, ktorí prispeli do zbierky, patrí obrovská vďaka.
Veríme, že čas, ktorý príslušníci Dopravného práporu strávili spolu s klientmi domova boli nielen príležitosťou na priateľské stretnutie v tomto krásnom predvianočnom období, ale zároveň pripomenutím významu Vianočných sviatkov,  ktoré sú najmä sviatkami lásky, ľudskosti, štedrosti a pokoja.

Predvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v PastuchovePredvianočné stretnutie vojakov s klientmi Domova sociálnych služieb v Pastuchove

Autor: Mgr. Janka Žáková , Foto: kpt. Alena Kačalová - Dátum: 10.12.2013
Čítanosť: 6057
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share