Preskocit navigáciu

Jednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SR


Jednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SR

Príslušníci Slovcon na Cypre si dňa 1.9.2014 v priestoroch Kempu generála M. R. Štefánika vo Famaguste pripomenuli 70. výročie SNP ako aj Deň ústavy SR.

Slovenským vojakom boli na slávnostom nástupe prečítané rozkazy prezidenta SR k 70. výročiu SNP a k 22. výročiu vzniku Ústavy SR. Po slávnostnom pochode sa príslušníci SLOVCON presunuli k pietnemu miestu, kde veliteľ jedmotky položil veniec na znak úcty k padlým povstalcom.

K 22. výročiu vzniku Ústavy SR príslušníkom SLOVCON prostredníctvom listu zablahoželala aj hlavná vojenská veliteľka misie UNFICYP generálmajorka Kristin Lund.


Jednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SRJednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SRJednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SRJednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SRJednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SRJednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SRJednotka SLOVCON na Cypre si pripomenula 70. výročie SNP a vznik Ústavy SR

Autor: npor. Martin Stanko , Foto: autor - Dátum: 03.09.2014
Čítanosť: 2773
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share