Preskocit navigáciu

Príslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misie


Príslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misie
Na veliteľstve misie UNFICYP v Nikózii sa dňa 10. marca 2015 uskutočnilo odovzdávanie ocenení, ktoré odovzdala hlavná vojenská veliteľka UNFICYP generálmajorka Kristin Lund.

Medzi ocenenými nechýbali príslušníci SLOVCON Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva misie UNFICYP, ktorí toto ocenenie dostali za profesionálny prístup a za plnenie úloh nad rámec služobných povinností počas ročného pôsobenia v misii.

Celkovo bolo odmenených osem profesionálnych vojakov, z toho piati boli zo Sektoru 4 a traja ženisti z veliteľstva misie UNFICYP. Odmenení boli npor. Ján DAŇO, npor. Martin STANKO, nrtm. Rastislav KYSEĽ, rtm. Ján KUPČA, rtn. Boris INDRO, des. Patrik ŠKORVÁNEK, des. Marián KUŠION a voj. Gabriel GERMUŠKA.

Príslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misiePríslušníci Sektoru 4 a ženisti z veliteľstva UNFICYP ocenení hlavnou vojenskou veliteľkou misie

Autor: npor. Mária Bulenincová , Foto: rtm. Radoslav Hvišč - Dátum: 16.03.2015
Čítanosť: 2008
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share