Preskocit navigáciu

Mikulášska nádielka vo vrtuľníkovom krídle


Mikulášska nádielka vo vrtuľníkovom krídle
Nedočkavosť či úprimná detská radosť sú slová, ktorými by sa dala opísať atmosféra na vrtuľníkovom krídle v piatok 4. decembra 2015. Vianočne vyzdobený hangár totiž obsadili ratolesti prešovských letcov, aby privítali Svätého Mikuláša a jeho verných pomocníkov – anjelov a čertov.
Deti sa v areáli prešovského krídla schádzali už pol hodinu pred začiatkom podujatia. Plné nedočkavosti sa tešili na hrdinu týchto dní – Svätého Mikuláša. Bielovlasý dedo ich želania vyslyšal a z balkóna, na ktorom sa z ničoho nič objavil, zišiel priamo k deťom. Show sa mohla začať. Sladké dobroty, malé prekvapenia, premietanie rozprávok, skvelá nálada – nič ale nebolo zadarmo. Svoju sladkú nádielku si musel každý malý návštevník poctivo odrecitovať či odspievať. Všetky deti mali obrovský rešpekt pred peklom v plameňoch, kde do ohňa prikladali traja čerti. Naopak veľkú radosť mali z nafukovacieho hradu, kde sa dosýta vybláznili. Najviac ich však zaujal vrtuľník Mi-2, v ktorom sa mohli zahrať na pilotov.  
Magickú atmosféru piatkového popoludnia dotvárala vianočná výzdoba a jasot detí, ktorú si organizátori nádielky spolu s ratolesťami užívali do podvečerných hodín. Radostná iskrička v očiach detí je na nezaplatenie a preto sa na podobnú akciu tešíme aj o rok.

Mikulášska nádielka vo vrtuľníkovom krídleMikulášska nádielka vo vrtuľníkovom krídleMikulášska nádielka vo vrtuľníkovom krídleMikulášska nádielka vo vrtuľníkovom krídle

Autor: vkPO , Foto: vkPO - Dátum: 08.12.2015
Čítanosť: 5901
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share