Preskocit navigáciu

Poďakovanie odchádzajúceho Zástupcu veliteľa VzS OS SR


Poďakovanie odchádzajúceho Zástupcu veliteľa VzS OS SR

Vážené kolegyne, kolegovia, vážené dámy a páni,

dnešným dňom 29. februára 2016 po viac ako 36 rokoch končím aktívnu službu v Ozbrojených silách Slovenskej republiky.

Počas svojej vojenskej kariéry som vykonával funkcie prevažne v oblasti protivzdušnej obrany na rôznych stupňoch velenia od veliteľa čaty až po súčasnú funkciu zástupca veliteľa VzS. Netajím, že cítim určitú nostalgiu, veď končí jedna hádam z najdlhších etáp môjho života, ktorej som venoval tie najkrajšie roky.

Určite však budem spomínať na roky strávené v ozbrojených silách s hlbokou úctou a rešpektom. V cieli vojenskej kariéry chcem na záver poďakovať za poskytovanú nezištnú pomoc a ústretovosť, ktorú som pociťoval pri plnení služobných úloh zo strany kolegov, nadriadených a podriadených. Zároveň chcem oceniť vzájomnú spoluprácu a poskytnutú podporu či už profesionálnymi vojakmi, alebo zamestnancami, s ktorými som mal tú česť a možnosť spolupracovať počas uplynulých rokov. Bolo mi veľkou cťou s Vami spolupracovať a poznať Vás.

Na záver Vám chcem zaželať hlavne pevné zdravie, veľa šťastia, v pracovnom živote veľa tvorivých síl, správnych rozhodnutí, neutíchajúci optimizmus a v osobnom živote pokoj, pohodu, veľa pochopenia a podpory zo strany najbližších, ako aj pevné rodinné zázemie.



Autor: plk. Ing. Vladimír Kováč , Foto: VVzS - Dátum: 29.02.2016
Čítanosť: 4865
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share