Preskocit navigáciu

Významné výjazdové rokovanie v Sektore 4


Významné výjazdové rokovanie v Sektore 4

Po šiestich rokoch priestory kempu generála Štefánika vo Famaguste opäť privítali účastníkov pravidelného stretnutia pod názvom Section Chiefs’ Meeting. Dané stretnutie je zamerané na riešenie aktálnych problémov vojenskej operácie UNFICYP v oblastiach akými sú plánovanie finančných zdrojov, realizácia projektov, logistická podpora jednotiek, personálny manažment a podpora komunikačnými a informačnými systémami. Spravidla sa takéto pracovné rokovanie vykonávalo len v priestoroch veliteľstva operácie.

Chief of Mission Support, pán Joel Cohen, spolu s ostatnými riaditeľmi jednotlivých sekcií postupne informovali ostatných účastníkov stretnutia o aktuálnej situácii vo vyššie spomínaných oblastiach. Jedna z pozitívnych správ sa týkala postupnej obmeny terénnych motorových vozidiel pre patrolovacie jednotky. Taktiež zo strany pána Cohena bola vyjadrená podpora pre realizáciu dlhodobých zámerov a projektov týkajúcich sa priamo Sektoru 4. Týmito zámermi a projektami sú pripojenie pozície PB-91 na verejnú elektrickú sieť, vybudovanie zdravotníckeho strediska v kempe CSI Athienou, pripojenie kempu generála Štefánika na verejnú vodovodnú a kanalizačnú sieť a v neposlednom rade rozšírenie UN pozície CP-10 z dôvodu navýšenia počtov v súlade s nými tabuľkovými počtami.

Na záver stretnutia vyjadril pán Cohen veľkú spokojnosť so spoluprácou medzi jednotlivými sekciami vojenskej oprácie UNFICYP a kľúčovým personálom Sektoru 4 a vyjadril presvedčenie, že v blízkej budúcnosti Sektor 4 opäť navštívy a má v záujme realizovať takéto výjazdové rokovania aj v ostatných sektoroch.


Významné výjazdové rokovanie v Sektore 4Významné výjazdové rokovanie v Sektore 4Významné výjazdové rokovanie v Sektore 4Významné výjazdové rokovanie v Sektore 4

Autor: UNFICYP , Foto: UNFICYP - Dátum: 21.09.2016
Čítanosť: 1004
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share