Preskocit navigáciu

Prepodriadenie jednotiek PLRK IGLA


Prepodriadenie jednotiek PLRK IGLA

Dňa 30. júna 2009 sa v priestoroch protilietadlovej raketovej brigády konalo slávnostné odovzdanie jednotiek IGLA z podriadenosti VePS do podriadenosti VeVzS. Po privítaní hostí veliteľom brigády plukovníkom Vladimírom KOVÁČOM sa konal briefing k splneniu úloh prepodriadenia jednotiek IGLA a po ňom nasledoval slávnostný nástup spojený s podpísaním protokolu a s odovzdaním pamätných listov.
Slávnostného aktu podpísania protokolu o prepodriadení jednotiek sa zúčastnili Náčelník generálneho štábu OS SR generál Ľubomír BULÍK, veliteľ Vzdušných síl generálmajor Juraj BARÁNEK, veliteľ Pozemných síl generálmajor Jaroslav VÝVLEK, veliteľ 1. mechanizovanej brigády brigádny generál Ivan HIRKA, primátor mesta Nitra Jozef DVONČ a riaditeľka Ústavu na výkon trestu odňatia slobody Nitra – Chrenová podplukovníčka Eleonóra GRÓFOVÁ.


Prepodriadenie jednotiek IGLA do NitryPrepodriadenie jednotiek IGLA do NitryPrepodriadenie jednotiek IGLA do NitryPrepodriadenie jednotiek IGLA do NitryPrepodriadenie jednotiek IGLA do NitryPrepodriadenie jednotiek IGLA do Nitry

Autor: por. Lenka LASTIČOVÁ , Foto: por. Lenka LASTIČOVÁ - Dátum: 30.06.2009
Čítanosť: 16336
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share