Preskocit navigáciu

Odhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľa


Odhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľa
Pri príležitosti smutného druhého výročia tragickej smrti kpt. Richarda SÉPIHO odhalil veliteľ vrtuľníkového krídla plk. Róbert TÓTH pamätný kameň nášmu zosnulému kolegovi a priateľovi, ktorý tragicky zahynul dňa 28.7.2015 počas pádu vrtuľníka Mi-17 M, pri okraji lesa 1,5 km severozápadne od obce Hradisko.
 
Zúčastnení si na mieste nešťastia uctili pamiatku pilota vrtuľníka položením kvetov, nasledoval krátky obrad požehnania pamätného kameňa štábnym kaplánom a po ňom  všetci vo chvíľke ticha a modlitbe spomínali na skvelého človeka, ktorý úž nie je medzi nami. Celý pietny akt zavŕšil prelet vrtuľníka, po ktorom sa smútiaci presunuli späť na vrtuľníkové krídlo.

Odhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľaOdhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľaOdhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľaOdhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľaOdhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľa1Odhalenie pamätného kameňa pre zosnulého kolegu a priateľa1

Autor: npor. Ing. Maroš KÖVÉR , Foto: vkPO - Dátum: 01.08.2017
Čítanosť: 4674
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share