Preskocit navigáciu

Veľvyslanec Slovenskej republiky navštívil Varoshu


Veľvyslanec Slovenskej republiky navštívil Varoshu

Veľvyslanec Slovenskej republiky na Cypre Jeho excelencia Ján Škoda navštívil príslušníkov slovenského kontingentu dislokovaných na pozorovacom stanovišti a patrolovacej základni vo Varoshi.

Počas návštevy mu bol podaný operačný a situačný brífing, v ktorých bola predstavená činnosť patrolovacích tímov, zodpovedných za kontrolu dodržiavania status quo a jednotlivé priestory zodpovednosti uzavretého mesta. Následne mali profesionálni vojaci možnosť viesť s veľvyslancom neformálnu diskusiu, v rámci ktorej im na záver veľvyslanec poďakoval za prijatie a zoznámenie s úlohami, ktoré v rámci operácie UNFICYP na svojich pozíciách plnia.

Návšteva pokračovala v priestoroch Kempu generála Štefánika, kde veľvyslanec rovnako pozdravil slovenských vojakov, absolvoval s nimi spoločný obed a krátke posedenie. V rámci spoločného dialógu ocenil vzájomnú spoluprácu medzi Slovenským veľvyslanectvom a Sektorom 4, pričom zdôraznil obojstrannú snahu takto nadštandardné vzťahy naďalej rozvíjať.


Veľvyslanec Slovenskej republiky navštívil VaroshuVeľvyslanec Slovenskej republiky navštívil VaroshuVeľvyslanec Slovenskej republiky navštívil VaroshuVeľvyslanec Slovenskej republiky navštívil VaroshuVeľvyslanec Slovenskej republiky navštívil Varoshu

Autor: UNFICYP , Foto: UNFICYP - Dátum: 17.05.2018
Čítanosť: 997
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share