Preskocit navigáciu

PREDSTAVITELIA MIESTNEJ SAMOSPRÁVY NA KRÍDLE V PREŠOVE


PREDSTAVITELIA MIESTNEJ SAMOSPRÁVY NA KRÍDLE V PREŠOVE

Na základe pozvania veliteľa Vrtuľníkového krídla generálplukovníka Jána Ambruša v Prešove plukovníka Miroslava Korbu sa dňa 14. decembra 2009 konalo stretnutie s predstaviteľmi miestnej samosprávy. Stretnutia sa zúčastnili poslanci priľahlých mestských častí, starostovia okolitých obcí a primátor mesta Prešov.
Veliteľ krídla plukovník Korba hostí privítal a po úvodnom príhovore v krátkej prezentácií hostí oboznámili s hlavnými úlohami krídla, zásadami lietania v podmienkach krídla v Prešove. Taktiež hosťom priblížil opatrenia na zníženie hlučnosti na letisku, všeobecne záväzné predpisy pre všetkých užívateľov vzdušného priestoru a jeho rozdelením.
Veliteľ taktiež vo svojej prezentácii spomenul plnenie úloh vrtuľníkov doma aj v zahraničí a v neposlednej rade obetavý prístup profesionálnych vojakov počas zásahov pri živelných pohromách.
Predstavitelia samosprávy na záver stretnutia poďakovali vedeniu krídla za úsilie, ktoré vyvíja v prospech verejného sektoru, za ústretový prístup k riešeniu otázok spojených so širokou verejnosťou a vyjadrili presvedčenie o ďalšej kvalitnej vzájomnej spolupráci.


PREDSTAVITELIA MIESTNEJ SAMOSPRÁVY NA KRÍDLE V PREŠOVEPREDSTAVITELIA MIESTNEJ SAMOSPRÁVY NA KRÍDLE V PREŠOVEPREDSTAVITELIA MIESTNEJ SAMOSPRÁVY NA KRÍDLE V PREŠOVEPREDSTAVITELIA MIESTNEJ SAMOSPRÁVY NA KRÍDLE V PREŠOVE

Autor: por. Ján Dobál , Foto: čat. Marcela Hudáková - Dátum: 16.12.2009
Čítanosť: 13453
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share