Preskocit navigáciu

Rajecký maratón - vie potrápiť i potešiť


Rajecký maratón - vie potrápiť i potešiť      V sobotu 12. augusta 2023 sa príslušníci 5. pluku špeciálneho určenia (5. pšu) popri pomoci so zabezpečovaním podujatia Rajecký maratón „zviditeľnili“ informačným stánkom, v ktorom sa mohli záujemcovia oboznámiť s podmienkami vstupu do Síl pre špeciálne operácie (SŠO). Neoddeliteľnou časťou bola však najmä športová účasť a skvelý výsledok!
     Nielen 46-ročný Zdeno Chára – slovenský hokejový reprezentant - ale aj my, členovia Bežeckého klubu Jozefa Gabčíka (BKJG) sme si užili jubilejný 40. ročník Rajeckého maratónu na trati z Rajca do Frívaldskej doliny a späť so vzdialenosťou približne 21 kilometrov a na necelých 43 kilometroch - z Rajca do Čičmian a späť.
     Na polmaratónsku trať sa okrem príslušníkov SŠO - Veliteľstva SŠO, 5. pšu a 52. výsadkového práporu vydal pod hlavičkou BKJG aj tlačový attaché veľvyslanecva Francúzskej republiky v Bratislave pán Didier Rogasik.
     Maratónsku disciplínu na trati z Rajca do Čičmian a späť vyhrala príslušníčka 5. pšu a viacnásobná slovenská maratónska šampiónka Sylvia Šebestian s časom 3:10:08 h.

Rajecký maratón - vie potrápiť i potešiťRajecký maratón - vie potrápiť i potešiťRajecký maratón - vie potrápiť i potešiťRajecký maratón - vie potrápiť i potešiťRajecký maratón - vie potrápiť i potešiť

Autor: kapitánka Sylvia Šebestian/ 5. pšu , Foto: kapitánka Sylvia Šebestian/ 5. pšu - Dátum: 14.08.2023
Čítanosť: 29527
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share