Preskocit navigáciu

MDŽ v posádke Trenčín


MDŽ v posádke Trenčín
Medzinárodný deň žien si uctili aj profesionálne vojačky a zamestnankyne Veliteľstva síl výcviku a podpory v Trenčíne dňa 8. marca 2010 spoločným nástupom v priestoroch veliteľstva.

„Nech je kvet od nás, Vašich kolegov, skutočným poďakovaním za každodenný neutíchajúci optimizmus a pozitívnu náladu, ktorou dokážete vniesť do pracovného dňa plného povinností poriadny kus nezameniteľného ľudského porozumenia,“ zaznelo z úst generálmajora Kováča na stretnutí s príslušníčkami veliteľstva síl. Veliteľ síl po úvodných slovách vďaky obdaroval každú so žien ľaliou a spolu s náčelníkmi odborov a samostatných oddelení im zablahoželali k Medzinárodnému dňu žien.

V popoludňajších hodinách sa stretli zamestnankyne rezortu obrany a profesionálne vojačky z celej posádky Trenčín v priestoroch Posádkového klubu v Trenčíne, kde pre nich riaditeľ klubu pripravil kultúrny program spolu s divadelným predstavením ochotníckeho súboru Normálka a na záver i malé občerstvenie.

MDŽ v posádke TrenčínMDŽ v posádke TrenčínMDŽ v posádke TrenčínMDŽ v posádke TrenčínMDŽ v posádke Trenčín2MDŽ v posádke Trenčín2

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 09.03.2010
Čítanosť: 18567
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share